Tečaj in izpit za voditelja čolna v Ribnici


Termin praktičnega dela tečaja

8.4.2021 od 18:00 do 21:00

Zasedenost tečaja
Trenutno so še na voljo prosta mesta!
Kraj praktičnega dela tečaja

RIBNICA - PGD Ribnica, Merharjeva ulica 1, 1310 Ribnica

Izpolnite spodnjo prijavo in se udeležite našega edinstvenega izobraževalnega programa za pridobitev mednarodno veljavnega izpita za čoln. Po prijavi vam pošljemo obvestilo s podatki za plačilo in rezervacijo tečaja. Če vam ta termin praktičnega dela tečaja ne ustreza, vseeno izpolnite spodnjo prijavo, da vas bomo obvestili o prihodnjih razpisanih tečajih za voditelja čolna v želenem kraju.

Pravočasno se prijavite na tečaj!

Prijava na tečaj
ali

Podrobnosti o tečaju

PREMIUM paket - Tečaj in izpit za voditelja čolna

Tečaj za voditelja čolna traja 16 šolskih ur in ustreza izpitnemu programu Uprave RS za pomorstvo. Tečaj poteka po preizkušenem sistemu kombinacije predavanj, praktičnih vaj iz vozlov in navigacije ter primerov iz prakse, ki jih dopolnjuje več kot 110 kratkih videovsebin. Tečaj vodijo izkušeni predavatelji, ki se 100% posvetijo tečajnikom, tako da so ti dobro pripravljeni na izpit in znajo odgovoriti na več kot 420 možnih izpitnih vprašanj.

Po pošti najprej prejmete Priročnik za voditelja čolna na morju in navigacijsko karto, zatem pa se udeležite predavanj 5-ih teoretičnih predmetov v spletni učilnici (v skupnem trajanju 12 šolskih ur) in praktičnega dela tečaja (4 šolske ure ob zgoraj objavljenem terminu in lokaciji), na katerem prejmete še vso preostalo literaturo in pripomočke. Na praktičnem delu tečaja se ureja tudi vsa korespondenca v zvezi s prijavo na izpit.

Predavanja teoretičnih predmetov lahko spremljate v živo ob terminih, ki so objavljeni v koledarju tečajev, ali pa si kadarkoli ogledate posnetke predavanj. O funkcionalnosti spletne učilnice si lahko več preberete tukaj.

Paket vključuje izpitne stroške in vso korespondenco v zvezi s prijavo na izpit za čoln za morje. V vašem imenu poravnamo upravno takso in pristojbino v višini 54,50 € ter pošljemo prijavne obrazce na Upravo RS za pomorstvo.

Paket vključuje našo najsodobnejšo literaturo in pripomočke, ki jih boste uporabljali na tečaju in za pripravo na izpit.

Priročnik za voditelja čolna na morju
Priročnik za voditelja čolna na celinskih vodah
Priprava na izpite za čoln (Vprašanja z odgovori)
Navigacijska karta (Tržaški zaliv)
15 minut za popolno plovbo

Cena PREMIUM paketa je 189,90 €

5x zakaj je Spinaker® najboljša izbira
Izpit za voditelja čolna

Izpit za čoln za morje lahko opravljate na Upravi RS za pomorstvo v Kopru ali na Ministrstvu za infrastrukturo v Ljubljani ali na Agenciji za železniški promet v Mariboru. Istočasno je možno opravljati izpit za čoln za celinske vode, zanj pa je potrebno doplačilo v višini 40 €.

Plačilo tečaja

Mesto na tečaju si lahko rezervirate le s predhodnim plačilom. Pred pričetkom tečaja z UPN nalogom nakažite 189,90 € na podjetje Spinaker d.o.o., Sončna pot 8, 6320 Portorož, račun: SI56 1010 0003 4657 804, sklic: SI 99 (v polje namen plačila vpišite kraj in datum tečaja ter ime tečajnika). Obenem nujno izpolnite zgornjo prijavo na tečaj, na podlagi katere bomo evidentirali vaše plačilo in vas obvestili o prejemu plačila ter rezervaciji tečaja!