Tečaj in izpit za VHF postajo v Novi Gorici


Termin tečaja

26.3.2021 od 17:00 do 21:00

Zasedenost tečaja
Trenutno so še na voljo prosta mesta!
Kraj tečaja

NOVA GORICA - Učilnica v prostorih šole vožnje Ferdo, Bevkov trg 6, 5000 Nova Gorica

Izpolnite spodnjo prijavo in se udeležite našega edinstvenega izobraževalnega programa za pridobitev mednarodno veljavnega izpita za upravljanje z radijsko postajo VHF GMDSS. Po prijavi vam pošljemo obvestilo s podatki za plačilo in rezervacijo tečaja. Če vam ta termin tečaja ne ustreza, vseeno izpolnite spodnjo prijavo, da vas bomo obvestili o prihodnjih razpisanih tečajih za VHF postajo v želenem kraju.

Pravočasno se prijavite na tečaj!

Prijava na tečaj
ali

Podrobnosti o tečaju

PREMIUM paket - Tečaj in izpit za VHF postajo

Tečaj za VHF postajo traja 5 šolskih ur (1 popoldan) in ustreza izpitnemu programu Uprave RS za pomorstvo. Tečaj poteka po preizkušenem sistemu kombinacije predavanj, praktičnih vaj iz upravljanja VHF postaje ter primerov komunikacije na morju iz prakse, ki jih dopolnjuje več kot 30 kratkih videovsebin. Tečaj vodijo izkušeni predavatelji, ki se 100% posvetijo tečajnikom, tako da so ti dobro pripravljeni na izpit in znajo odgovoriti na več kot 120 možnih izpitnih vprašanj.

Paket vključuje izpitne stroške in vso korespondenco v zvezi s prijavo na izpit za upravljanje z radijsko postajo VHF GMDSS. V vašem imenu poravnamo upravno takso in pristojbino v višini 49,50 € ter pošljemo prijavne obrazce (izpolnjene ob pričetku tečaja) na Upravo RS za pomorstvo.

Paket vključuje našo nasodobnejšo literaturo in pripomočke, ki jih boste uporabljali na tečaju in doma za pripravo na izpit.

Priročnik za upravljanje z radijsko postajo VHF GMDSS
Prirpava na izpite za čoln (Vprašanja z odgovori)
VHF klicne kartice
Paket vključuje dostop do spletnega VHF GMDSS simulatorja©, ki ga boste uporabljali na tečaju, doma za pripravo na izpit in na samem izpitu. Njegova uporaba je podprta z videovsebinami.
VHF postaja

Cena PREMIUM paketa je 159,90 €

5x zakaj je Spinaker® najboljša izbira
Izpit za VHF GMDSS postajo

Izpit se opravlja na Upravi RS za pomorstvo v Kopru na našem VHF GMDSS simulatorju©, ki ga boste uporabljali tudi na tečaju in doma za pripravo na izpit.

Plačilo tečaja

Mesto na tečaju si lahko rezervirate le s predhodnim plačilom. Pred pričetkom tečaja z UPN nalogom nakažite 159,90 € na podjetje Spinaker d.o.o., Sončna pot 8, 6320 Portorož, račun: SI56 1010 0003 4657 804, sklic: SI 99 (v polje namen plačila vpišite kraj in datum tečaja ter ime tečajnika). Obenem nujno izpolnite zgornjo prijavo na tečaj, na podlagi katere bomo evidentirali vaše plačilo in vas obvestili o prejemu plačila ter rezervaciji tečaja!