Darilni bon v vrednosti 100 €

100,00 

Podarite svojim najbližjim odlično darilo!
Darilni bon vam lahko v elektronski obliki pošljemo takoj!

Kategorija:

Opis

Čeprav smo prepričani, da obdarjenca navtika zanima, je včasih vseeno težko izbrati primerno navtično darilo, ki bo obdarjenca res razveselilo.

Z nakupom vrednostnega darilnega bona izbiro prepustite obdarjencu. Ne glede na to ali šele vstopa v svet navtike ali pa je že izkušen navtik, bo v naši ponudbi našel primeren izdelek oziroma storitev.

Na voljo vam je darilni bon v vrednosti 100 €, ki jih lahko nakupite v željeni količini.

Vrednostne darilne bone lahko obdarjenec unovči kadarkoli in za katerikoli izdelek ali storitev v ponudbi naše spletne trgovine.

Dostava darilnega bona

Darilni bon vam pošljemo po pošti.

Če ste v časovni stiski, vam darilni bon lahko takoj pošljemo tudi v elektronski obliki. Tako ga lahko sami natisnete in pravočasno izročite obdarjencu.

Unovčevanje darilnega bona

Na darilnem bonu je zapisana enolična koda kupona, ki jo obdarjenec ob zaključku nakupa v naši spletni trgovini vnese v polje koda kupona in si s tem zniža vrednost nakupa za 100 €. Pri nakupu je možno hkrati unovčiti več darilnih bonov.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Darilni bon v vrednosti 100 €”

Z oddajo mnenja se strinjam s Splošnimi pogoji poslovanja in dovoljujem obdelavo vnesenih osebnih podatkov za pregled in objavo mojega mnenja.
Mnenje bo objavljeno samo z navedbo imena, vaš e-naslov ne bo objavljen.
* označuje zahtevana polja.