Akcija!

Ročna VHF postaja ICOM IC-M37 EURO

219,90 

Vodotesna plavajoča ročna VHF radijska postaja, ki vam nudi večjo varnost pri vseh aktivnostih na vodi.

Šifra: IC-M37 Kategoriji: ,

Opis

Ročna VHF postaja ICOM IC-M37 EURO vam s svojimi izjemnimi lastnostmi nudi odlično kakovost komunikacije na morju v vseh okoliščinah in s tem poskrbi za vašo večjo varnost.

Je plavajoča

Svoje VHF postaje ne boste nikoli izgubili, saj je plavajoča, v stiku z vodo pa se avtomatsko osvetli zaslon ter začne utripati posebna rdeča lučka.

Oddaja z močjo do 6 W

S tako visoko močjo oddajajo le redke ročne VHF postaje. Takšna moč vam zagotavlja dobro komunikacijo na večji oddaljenosti.

Je kompaktna

Ergonomska in kompaktna oblika ročne VHF postaje omogoča njeno udobno držanje, poleg tega pa omogoča intuitivno uporabo.

Ima avtonomijo 12 ur

Pri običajni uporabi (5% Tx, 5% Rx in 90% v pripravljenosti) je njena avtonomija izjemna, polnimo pa jo lahko preko priloženega namiznega polnilca, priklopljenega na 220 V omrežje (polnjenje traja približno 4 ure). Vedno pa vemo v kakšnem stanju je baterija, saj ima indikator napolnjenosti baterije, preden se baterija izprazni pa nas na to opozarja tudi ponavljajoč zvočni signal.

Ima napreden zvočnik

Z vibriranjem zvočnika sistem AquaQuake odstrani morebitno vodo na zvočniku in s tem se močno izboljša slišnost mokre postaje.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Ročna VHF postaja ICOM IC-M37 EURO”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja