Izpit za VHF postajo

Individualni tečaj za VHF postajo

Izpit za VHF postajo mora imeti vsaj ena oseba na čolnu, na katerem je VHF radijska postaja. Izpit za VHF postajo je obvezen pri najemu motornega čolna ali jadrnice.

Individualni tečaj za VHF postajo je namenjen tečajnikom, katerim ne ustrezajo termini rednih tečajev ali pa si želijo individualne obravnave.

Udeležite se našega edinstvenega izobraževalnega programa za pridobitev mednarodno veljavnega izpita za upravljanje z radijsko postajo VHF GMDSS.

INDIVIDUALNI tečaj in izpit za VHF postajo

Individualni tečaj za VHF postajo traja 4 šolske ure in ustreza izpitnemu programu Uprave RS za pomorstvo. Tečaj poteka po preizkušenem sistemu kombinacije predavanj, praktičnih vaj iz upravljanja VHF postaje ter primerov komunikacije na morju iz prakse, ki jih dopolnjuje več kot 30 kratkih video vsebin. Tečaj vodijo izkušeni predavatelji, ki se 100% posvetijo tečajnikom, tako da so ti dobro pripravljeni na izpit in znajo odgovoriti na več kot 120 možnih izpitnih vprašanj.

Lokacijo in termin tečaja prilagodimo željam tečajnikov. Tečaj se praviloma izvaja v prostorih, ki jih zagotovijo tečajniki.

Cena individualnega tečaja za enega tečajnika je 259,90 €. Pri več tečajnikih se cena na tečajnika znižuje.

Ponudba vključuje izpitne stroške in vso korespondenco v zvezi s prijavo na izpit za upravljanje z radijsko postajo VHF GMDSS. V vašem imenu poravnamo upravno takso in pristojbino v višini 49,50 € ter pošljemo prijavne obrazce (izpolnjene ob pričetku tečaja) na Upravo RS za pomorstvo.

Ponudba vključuje našo nasodobnejšo literaturo in pripomočke, ki jih boste uporabljali na tečaju in doma za pripravo na izpit.

Priročnik za upravljanje z radijsko postajo VHF GMDSS
Prirpava na izpite za čoln (Vprašanja z odgovori)
VHF klicne kartice

Ponudba vključuje dostop do spletnega VHF GMDSS simulatorja©, ki ga boste uporabljali na tečaju, doma za pripravo na izpit in na samem izpitu. Njegova uporaba je podprta z videovsebinami.

VHF postaja
5x zakaj je Spinaker® najboljša izbira

Prijava na tečaj

Izpolnite spodnjo prijavo, na podlagi katere vas bomo kontaktirali za vse podrobnosti v zvezi z izvedbo tečaja.