Tečaj in izpit za čoln

Individualni tečaj za voditelja čolna

Izpit za čoln mora imeti vsak, ki želi upravljati čoln do dolžine 24 m. Izpit za čoln je obvezen tudi pri najemu motornega čolna ali jadrnice.

Individualni tečaj za voditelja čolna je namenjen tečajnikom, katerim ne ustrezajo termini rednih tečajev ali pa si želijo individualne obravnave.

Udeležite se našega edinstvenega izobraževalnega programa za pridobitev mednarodno veljavnega izpita za čoln.

INDIVIDUALNI tečaj in izpit za voditelja čolna

Individualni tečaj za voditelja čolna traja 12 šolskih ur in ustreza izpitnemu programu Uprave RS za pomorstvo. Tečaj poteka po preizkušenem sistemu kombinacije predavanj, praktičnih vaj iz vozlov in navigacije ter primerov iz prakse, ki jih dopolnjuje več kot 110 kratkih video vsebin. Tečaj vodijo izkušeni predavatelji, ki se 100% posvetijo tečajnikom, tako da so ti dobro pripravljeni na izpit in znajo odgovoriti na več kot 420 možnih izpitnih vprašanj.

Lokacijo in termin tečaja prilagodimo željam tečajnikov. Tečaj se praviloma izvaja v prostorih, ki jih zagotovijo tečajniki.

Cena individualnega tečaja za enega tečajnika je 349 €. Pri več tečajnikih se cena na tečajnika znižuje.

Ponudba vključuje izpitne stroške in vso korespondenco v zvezi s prijavo na izpit za čoln za morje. V vašem imenu poravnamo upravno takso in pristojbino v višini 54,50 € ter pošljemo prijavne obrazce (izpolnjene ob pričetku tečaja) na Upravo RS za pomorstvo. Istočasno je možno opravljati izpit za čoln za celinske vode, zanj pa je potrebno doplačilo v višini 30 €.

Paket vključuje našo nasodobnejšo literaturo in pripomočke, ki jih boste uporabljali na tečaju in doma za pripravo na izpit.

Priročnik za voditelja čolna na morju
Priročnik za voditelja čolna na celinskih vodah
Prirpava na izpite za čoln (Vprašanja z odgovori)
15 minut za popolno plovbo
Navigacijska karta (Tržaški zaliv)
5x zakaj je Spinaker® najboljša izbira
Prijava na tečaj

Izpolnite spodnjo prijavo, na podlagi katere vas bomo kontaktirali za vse podrobnosti v zvezi z izvedbo tečaja.