Tečaj in izpit za voditelja čolna v Celju

 
Termin tečaja

20., 21. in 22.5.2020 od 16:30 do 20:30

Zasedenost tečaja
Trenutno so še na voljo prosta mesta!
Kraj tečaja

CELJE - Osnovna šola Frana Roša, Cesta na Dobrovo 114, 3000 Celje

OBVESTILO! Zaradi razglasitve epidemije COVID-19, ki nam trenutno onemogoča izvajanje tečajev, smo se odločili, da vsem plačnikom naših tečajev od 16.3.2020 po pošti odpošljemo vso pripadajočo literaturo (razen karte in vrvice). Tečaji bodo v vseh krajih izvedeni takoj, ko bo možno, medtem pa se lahko doma s prejeto literaturo temeljito pripravite na obiskovanje tečaja.

Izpolnite spodnjo prijavo in se udeležite našega edinstvenega izobraževalnega programa za pridobitev mednarodno veljavnega izpita za čoln. Po prijavi vam pošljemo obvestilo s podatki za plačilo in rezervacijo tečaja. Če vam ta termin tečaja ne ustreza, vseeno izpolnite spodnjo prijavo, da vas bomo obvestili o prihodnjih razpisanih tečajih za voditelja čolna v želenem kraju.

Pravočasno se prijavite na tečaj!

Prijava na tečaj
ali

Podrobnosti o tečaju

PREMIUM paket - Tečaj in izpit za voditelja čolna

Tečaj za voditelja čolna traja 16 šolskih ur in ustreza izpitnemu programu Uprave RS za pomorstvo. Tečaj poteka po preizkušenem sistemu kombinacije predavanj, praktičnih vaj iz vozlov in navigacije ter primerov iz prakse, ki jih dopolnjuje več kot 110 kratkih videovsebin. Tečaj vodijo izkušeni predavatelji, ki se 100% posvetijo tečajnikom, tako da so ti dobro pripravljeni na izpit in znajo odgovoriti na več kot 420 možnih izpitnih vprašanj.

Paket vključuje izpitne stroške in vso korespondenco v zvezi s prijavo na izpit za čoln za morje. V vašem imenu poravnamo upravno takso in pristojbino v višini 54,50 € ter pošljemo prijavne obrazce (izpolnjene ob pričetku tečaja) na Upravo RS za pomorstvo.

Paket vključuje našo najsodobnejšo literaturo in pripomočke, ki jih boste uporabljali na tečaju in doma za pripravo na izpit.

Priročnik za voditelja čolna na morju
Priročnik za voditelja čolna na celinskih vodah
Priprava na izpite za čoln (Vprašanja z odgovori)
Navigacijska karta (Tržaški zaliv)
15 minut za popolno plovbo

Cena PREMIUM paketa je 189,90 €

5x zakaj je Spinaker® najboljša izbira
Izpit za voditelja čolna

Izpit za čoln za morje lahko opravljate na Upravi RS za pomorstvo v Kopru ali na Ministrstvu za infrastrukturo v Ljubljani ali na Agenciji za železniški promet v Mariboru. Istočasno je možno opravljati izpit za čoln za celinske vode, zanj pa je potrebno doplačilo v višini 30 €.

Plačilo tečaja

Mesto na tečaju si lahko rezervirate le s predhodnim plačilom. Pred pričetkom tečaja z UPN nalogom nakažite 189,90 € na podjetje Spinaker d.o.o., Sončna pot 8, 6320 Portorož, račun: SI56 1010 0003 4657 804, sklic: SI 99 (v polje namen plačila vpišite kraj in datum tečaja ter ime tečajnika). Obenem nujno izpolnite zgornjo prijavo na tečaj, na podlagi katere bomo evidentirali vaše plačilo in vas obvestili o prejemu plačila ter rezervaciji tečaja!